ljekarne mandis pharm
 
 

 

Promocija Curaprox proizvoda i savjetovanje o pravilnom održavanju oralne higijene

Misija Curaproxa jest pomoći svakom čovjeku da očuva zdravlje svojih zuba i desni, kroz edukaciju o pravilnom održavanju zubne higijene i uporabu ispravnih proizvoda. Čisti zubi ne mogu se pokvariti, a zdrave desni ne krvare.


Curaprox podupire iTOP program za stručnjake dentalne medicine - individualni trening oralne preventive koji ima za svoj najviši cilj doživotno očuvanje zdravlja zuba i desni! Samo individualni trening kojeg provode, kontroliraju i podupiru stručnjaci može donijeti promjene u navikama pacijenata i utjecati na poboljšanje zdravlja pojedinca.

Curaprox - kvalitetni švicarski proizvodi pomažu u održavanju svakodnevne odlične zubne higijene, ali i kod specifičnih potreba - kod mostova, implantata, ljuskica, fiksnih ortodontskih aparatića, nakon operativnih zahvata. Linija Curaprox obuhvaća mekane zubne četkice s 1560-5460 vlakana, međuzubne četkice različitih veličina, Curababy prstenza bebe i dječje četkice, kao i Curasept tekućine i paste koje pomažu u sprječavanju nastanka plaka.


Trenutno nema planiranih događanja.