ljekarne mandis pharm
 
 

 

Promocija Dr. Brandt kozmetike

Dr. Brandt skincare je prirodna evolucija profesionalne dermatološke prakse dr. Brandta i kliničkog istraživanja. Bazirajući se na opsežnom istraživanju i inovativnim zahvatima koji se obavljaju u ordinacijama, stvorio je tehnološki naprednu njegu kože kako bi se popravila i spriječila šteta,  istovremeno darujući zdrav i lijep izgled kože.

Dr. Brandt skincare linija predstavlja spoj znanosti s aktivnim biljem, udružujući sofisticirane sustave dostave sastojaka sa snagom  vitamina i biljaka. Naša kolekcija sadržava  ključne biljke protiv starenja kao što su zeleni čaj, bijeli čaj i ekstrakt sjemenki grožđa.

Naši su proizvodi  formulirani pod dermatološkom kontrolom za maksimalnu sigurnost i učinkovitost te nude najveću učinkovitost dostupnu bez liječničkog recepta. Ne testiramo proizvode na životinjama, ne koristimo umjetne mirise, a  sva ambalaža izrađena je od recikliranih materijala. Svaki proizvod je posvećen lijepoj, mladoj koži i prilika za sve naše vjerne klijente i kupce diljem svijeta da „doktora povedu sa sobom doma.“

 


Trenutno nema planiranih događanja.