ljekarne mandis pharm
 
 

 

Promocija Formasana kozmetike

Tvrtka Formasana je ekskluzivni uvoznik i zastupnik vrhunskih francuskih dermokozmetičkih i kozmetičkih brendova te dodataka prehrani i medicinskih proizvoda.

Filorga je pionir u anti-age tretmanima u svijetu. Od 1978. godine, Filorgina istraživanja su usredotočena na osmišljavanje novih tehnika i metoda u borbi protiv starenja kože. Učinkovita borba protiv preranog nastanka bora, gubitka čvrstoće i gustoće kože te pomanjkanja blistavog sjaja glavni su cilj Filorginih istraživanja.

Lieracovi proizvodi za njegu prava su oda ljepoti žene. Proistekla iz vrhunske tehnologije koja je znala iskoristiti bogatstvo aktivnih biljnih tvari, dermokozmetika Lierac nudi paletu visokoučinkovitih proizvoda koji svakoj ženi, neovisno o tipu kože i dobi, daju jedinstveni osjećaj luksuza, glamura i dermokozmetički odgovor koji ona traži.

Mustela. Stručnjak za njegu kože beba i budućih majki. Već više od 60 godina, Mustela iz Laboratorija Expanscience razvija inovativne dermokozmetičke proizvode, bazirane na prirodnim biljnim ekstraktima, koji zadovoljavaju zahtjeve osjeljive kože novorođenčadi, dojenčadi, djece i žena tijekom trudnoće i nakon porođaja.

Phyto proizvodi za njegu kose crpe najučinkovitije aktivne sastojke iz biljnog svijeta u svrhu očuvanja zdravog izgleda i otkrivanja ljepote kose. Stalna istraživanja i bliska suradnja sa znanstvenim krugovima rezultiraju inovativnim proizvodima za njegu kose s klinički dokazanim rezultatima.

Uriage je jedinstvena kozmetička linija na bazi termalne vode s aktivnim svojstvima za primjenu u dermatologiji. Specijalizirani od samog početka u aktivnoj njezi osjetljive kože, suhe kože i kože sklone atopiji, Uriage laboratoriji nastoje zadovoljiti očekivanja pacijenata i njihovih liječnika učinkovitošću, kvalitetom i širokom paletom proizvoda.

Pozivamo Vas da dođete i odaberete pravu njegu za sebe.


Trenutno nema planiranih događanja.