KIVILAKS - SIRUP 200 ML,  DODATAK PREHRANI

Sirup od smokve, šljive i liofiliziranog kivija. Liofilizirani kivi svojim jedinstvenim trostrukim djelovanjem pomoću enzima aktinidina, vlakana i prebiotičkog djelovanja pospješuje probavu na vrlo nježan i prirodan način.
Kivilaks je sirup bez dodatka konzervansa, bojila i ostalih aditiva.

   

FIGALAKS - BILJNI DODATAK PREHRANI

Biljni pripravak od smokve, šljive, grožđica i liofiliziranog gela aloje. Liofilizirani gel aloje svojim prebiotičkim djelovanjem pridonosi regulaciji probavnog sustava te djeluje protektivno na sluznicu probavnog sustava zbog čega je preporučena njegova dugotrajna primjena kod opstipativnih  tegoba.
Figalaks je biljni pripravak bez dodatka konzervansa, bojila i ostalih aditiva.

  • Figalaks i Kivilaks  su proizvodi sigurni za primjenu duže vrijeme te djeluju potpuno prirodno na organizam da se postigne traženi cilj. Ne izazivaju proljeve, spazme ni bolove kao neki laksativni proizvodi ,a zbog svog sastava prikladni su za djecu, trudnice i dojilje.
  • Figalaks i Kivilaks se preporučuju svima kojima je potrebno regulirati probavu ali i svima koji na prirodan način žele održati probavni sustav zdravim.
  • Zbog saharoze nisu prikladni za dijabetičare.
   

ALOALAKS - TEKUĆI BILJNI  DODATAK PREHRANI

Tekući biljni pripravak od smokve, šljive, liofiliziranog kivija i standardiziranog ekstrakta lista aloje s antrakinonskim glikozidima. Aloalaks djeluje kao brza pomoć kod akutnog zatvora i probavnih tegoba. Primjena u djece nije dozvoljena. Ne preporučuje se uzimanje duže od dva tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

   

VITAMIN C MF - KAPSULE, DODATAK PREHRANI

Namijenjen je jačanju imunološkog sustava i obrani organizma od oksidacijskog stresa. Sadrži vitamin C u obliku kalcij-askorbata koji blago djeluje na sluznicu želuca  te se preporučuje svima koji imaju problema sa želucem. U ovom obliku se sporije eliminira iz organizma te je na taj način veća njegova iskorištenost. Vitamin C MF-uz aktivni oblik vitamina C sadrži i prirodne izvore vitamina C iz ekstrakta ploda limuna i liofiliziranog kivija.
+ MF – Mediteranski Faktor

   

DETOKS  MF - KAPSULE, DODATAK PREHRANI

Na prirodan način pomaže čišćenju organizma od nakupljenih toksina, pospješuje funkciju jetre te pridonosi boljem radu mokraćnog i probavnog sustava. Ekstrakt lista artičoke pridonosi detoksifikaciji i normalnoj funkciji jetre te djeluje i kao diuretik na eliminaciju uree i mokraćne kiseline.  Proteolitički enzimi bromelain i papain pomažu razgradnju proteina te se preporučuju uzimati uz obroke, osobito kad obrok obiluje proteinima. Liofilizirani gel aloje djeluje prebiotički te pomaže zdravlju probavnog sustava.
+ MF – Mediteranski Faktor

   

HERBASAN MF - KAPSULE, DODATAK PREHRANI

Proizvod koji sadrži melatonin koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san. Osim na san djeluje i umirujuće zbog pomno odabranih biljaka poput odoljena, metvice, pasiflore i kamilice te vitamina B6 koji doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji.
+ MF – Mediteranski Faktor

MF – Mediteranski Faktor je inovativno zaštićena formula

  • Djelotvornost kapsuliranih dodataka prehrani tvrtke Stella Mediterranea  je upotpunjena antioksidacijskom učinkovitosti mediteranskih biljaka sabranih u Mediteranski  faktor MF-inovativne zaštićene formule koja je rezultat istraživačkog rada, a stvorena je po uzoru na vječnu mladost Mediterana.
  • Formula sadrži pomno odabrane ekstrakte pokožice i sjemenke grožđa, lista masline i ploda nara.
     

 

KALENDAR DOGAĐANJA