SAVJETOVALIŠTA

Jankomir 33, City Center One West, 10000 Zagreb
Radno vrijeme: pon-ned 9-21h
Telefon: 01/6460-595
E-mail: [email protected]
 

U ugodnom ambijentu savjetovališta Mandis pharm očekuje Vas nutricionist koji će u razgovoru s Vama kreirati individualni plan prehrane.

Savjetovanja s nutricionistom održavaju se svakog dana u poslovnici Mandis pharm City Center one West uz prethodnu najavu i potvrdu termina.

Mandis pharm u nutricionističkom savjetovalištu nudi nekoliko vrsta besplatnih usluga.

Pomoću specijalnog aparata Orgavit, na temelju metode električne impedancije, savjetovalište omogućava analizu statusa vitamina i minerala u organizmu.

U savjetovalištu koristimo OMRON dijagnostičku vagu za analizu tjelesnog sastava. S ovim medicinskim uređajem možemo precizno mjeriti težinu, postotak masnog tkiva u tijelu, visceralno masno tkivo, indeks tjelesne mase (BMI) te mišićno tkivo. Ova vaga je certificirana kao medicinski uređaj, a točnost je potvrđena kliničkom validacijom.

Ukoliko ste zainteresirani, Mandis pharm nudi mogućnost kreiranja individualnog plana prehrane.

Prije izrade samog plana prehrane uzima se detaljna analiza prehrambenih navika, osobne preferencije te postojeće dijagnoze. Moguće je izraditi tjedne ili mjesečne jelovnike.

Kako bi rezultati bili što bolji, dodatnu potporu nuticionistima pružaju i farmaceuti koji dodatno savjetuju o dodacima prehrani te potencijalnim interakcijama s postojećom terapijom.

Stručno savjetovalište Mandis pharma pruža potpunu multidisciplinarnu brigu svojim pacijentima. Obratite nam se s povjerenjem!