Mandis Pharm je privatna zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost.

Osnovana je 2008. godine kao nasljednik zdravstvene ustanove za ljekarničku djelatnost Mandić Pharm koja svoje korijene vuče od 1994. godine.

Danas Mandis Pharm slovi za jednog od vodećih privatnih ljekarničkih lanaca i posluje sa 16 ljekarničkih jedinica i 2 specijalizirane prodavaonice za lijekove i medicinske proizvode.

Za nas kažu da smo jedan od najdinamičnijih sustava u svom tržišnom segmentu. Razlog tome leži u činjenici da su svi uposlenici uključeni u kontinuirani edukacijski proces koji istovremeno vodi računa o podizanju stručnih kompetencija, ali i o komunikacijsko-psihološkim vještinama. Također su u proteklom razdoblju uložena značajna sredstva u standardiziranje i dovođenje opreme i poslovnih prostora na najvišu europsku razinu. Rezultat navedenoga je vrlo visoka razina farmaceutske skrbi, koja je prvenstveno odraz velike stručnosti farmaceuta i želje da se na najbolji način pomogne svakom bolesniku, odnosno korisniku usluge.

Sve spomenuto u kombinaciji s izvrsnom opremljenošću lijekovima i ostalim ljekarničkim proizvodima jamči puno zadovoljstvo bolesnika i ostalih korisnika usluga Mandis Pharma.

Na specifičnom tržištu, gdje nijanse čine veliku razliku, Mandis Pharm se želi istaknuti upravo kroz te nijanse. Cijelo poslovanje tvrtke temelji se na kvaliteti u svim segmentima poslovanja - od stručnog osoblja preko kvalitetnih proizvoda pa sve do kvalitetno uređenih ljekarni i specijaliziranih prodavaonica - kako bi se pristup klijentu zaokružio na njemu najpogodniji način.

Vjerno pratimo najnovije trendove na tržištu te redovito i pravovremeno nadopunjujemo svoj asortiman novim kvalitetnim proizvodima.

Gradimo dugoročne odnose sa svojim klijentima tako da nagrađujemo njihov dolazak kroz sustav kartica vjernosti.

Ulaganjem u dodatne sadržaje koji se nude uz klasičnu farmaceutsku skrb, ponudu konstantno održavamo na najvećoj mogućoj razini. Radi se o uslugama kao što su nutricionističko savjetovalište, dermokozmetičko ili pak fitoaromaterapeutsko savjetovalište, kako bi se tegobe klijenata proanalizirale s više strana i na taj način kvalitetno i na obostrano zadovoljstvo riješili problemi.

Reprezentativan prostor u potpunosti je prilagođen klijentu da bi njegov boravak bio što ugodniji, a dobra opskrbljenost samo je još jedan djelić u cijeloj slici kvalitetne usluge kojom se jamči dostupnost potrebnog proizvoda.

U svoju poslovnu filozofiju Mandis Pharm je od samog početka ugradio i princip davanja zajednici. Doniranje onima kojima je to potrebno sastavni je i jedini logičan pristup poslovanju.

Kroz ove kratke crte dobiva se potpuna slika onoga što tvrtka Mandis Pharm predstavlja:

  • Fokus poslovanja je pacijent i njegove potrebe koje se kroz glavne faktore - stručno i educirano osoblje, kvalitetni proizvodi i dobra opskrbljenost te reprezentativan prostor prilagođen potrebama klijenata - stavljaju na prvo mjesto.
  • Želja vodstva tvrtke je trajno obećanje korisniku da će na svim razinama dobiti odgovarajuću stručnu pomoć, najbolje savjete visoko profesionalnog kadra te najkvalitetnije proizvode.

JESTE LI ZNALI...

  • Mandis Pharm uz standardnu ljekarničku skrb i uslugu svojim korisnicima nudi i nutricionističko, dermokozmetičko i fitoaromaterapeutsko savjetovalište koja vode vrhunski stručnjaci iz tih oblasti.
  • Mandis Pharm je prva ljekarna koja je zaposlila nutricionista.
  • Mandis Pharm posjeduje najmoderniji aparat za analizu kože Multi Skin Test Center HMC 1000, koji stručnjacima u dermokozmetičkom savjetovalištu pomaže u pružanju najboljeg rješenja za što kvalitetniju pomoć.
  • Mandis Pharm je prva ljekarnička zdravstvena ustanova u Hrvatskoj koja je dobila Superbrands priznanje, kao potvrdu vrijednosti i kvalitete na tržištu.

Na sljedećim linkovima prošetajte virtualno kroz naše dvije poslovnice:

Središće

City Center One West

Osijek Portanova

Slavonski Brod City Colosseum